Afstudeerbegeleiders en examinatoren

In de afgelopen jaren hebben wij binnen diverse onderwijsinstellingen en opleidingen veel ervaring opgedaan op het gebied van afstuderen:

  • afstudeerbegeleiding
  • afstudeercoördinatie
  • beoordeling afstudeervoorstellen
  • ontwikkelen leerlijnen voor onderzoeksvaardigheden
  • ontwikkelen beoordelingsformats
  • een boek (en nog een boek in ontwikkeling!)
  • optreden als examinator

De keuze voor de titel ‘Afstudeergoeroes.nl’ is een knipoog naar deze brede en rijke kennis. Deze kennis zetten we graag in voor uw onderwijsinstelling.

Interesse? Bel ons of stuur ons een mail!

Waarom?

Wij willen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het afstuderen. Betere resultaten in een korte tijd. Afstuderen moet zinvol en leuk zijn in plaats van een soort zware eindstrijd aan het einde van een opleiding. Het moet juist het kroontje op je opleiding worden, de scriptie moet iets zijn waar je trots op kunt zijn.

Hoe?

Naast ons dagelijks werk hebben wij te maken met afstudeerders en hun afstudeerscripties. Dat doen wij in de rollen van opdrachtgever, afstudeerbegeleider en examinator. In de loop van de jaren hebben wij een enorme hoeveelheid ervaring opgebouwd. Die kennis en ervaring zetten we in bij onderwijsinstellingen, maar in toenemende mate ondersteunen we afstudeerders ook buiten de instellingen om.

Wat?

Om die reden ontsluiten we onze kennis via deze website. En bieden we onze diensten aan. Je kan onze hulp vragen. Maar je kan ook een handzaam boek kopen.

Kijk ook eens …

Op Managementmodellensite.nl vind je heel veel modellen die je kunnen helpen bij je onderzoek. Daarnaast vind je er ook boeken, artikelen en ondersteunende tools.

Op Reflectiesite.nl staat een keur aan reflectietools. Reflectie op het onderzoeksproces en reflectie op je persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel bij het afstuderen.