Gert Jan Schop

Gert Jan Schop MBA (1963) combineert zijn werk als ondernemer en organisatie-adviseur met doceren en begeleiden van afstudeerders. Hij ervaart dit als een ideale combinatie. Vanuit zijn rijke ervaring in de praktijk heeft hij het onderwijs veel te bieden, vraagstukken van studenten zijn juist weer een inspirerende bron voor zijn eigen praktijk.

Gert Jan is zeer gedreven en enthousiast wanneer het onderzoek en afstuderen betreft. Hij heeft al vele tientallen studenten op HBO- en Masterniveau begeleid. Bij het begeleiden ligt zijn focus op structuur, flow en constructieve feedback.

Naast internetuitgever met de bekende website Managementmodellensite en Reflectiesite, is Gert Jan tevens eigenaar van Bizz-Company, een bureau dat zich bezighoudt met vraagstukken op het gebied van strategie, strategieimplementatie, leren en veranderen en businessdevelopment. Daarnaast is hij mede-eigenaar van een aantal bedrijven.

Waarom?

Wij willen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het afstuderen. Betere resultaten in een korte tijd. Afstuderen moet zinvol en leuk zijn in plaats van een soort zware eindstrijd aan het einde van een opleiding. Het moet juist het kroontje op je opleiding worden, de scriptie moet iets zijn waar je trots op kunt zijn.

Hoe?

Naast ons dagelijks werk hebben wij te maken met afstudeerders en hun afstudeerscripties. Dat doen wij in de rollen van opdrachtgever, afstudeerbegeleider en examinator. In de loop van de jaren hebben wij een enorme hoeveelheid ervaring opgebouwd. Die kennis en ervaring zetten we in bij onderwijsinstellingen, maar in toenemende mate ondersteunen we afstudeerders ook buiten de instellingen om.

Wat?

Om die reden ontsluiten we onze kennis via deze website. En bieden we onze diensten aan. Je kan onze hulp vragen. Maar je kan ook een handzaam boek kopen.

Kijk ook eens …

Op Managementmodellensite.nl vind je heel veel modellen die je kunnen helpen bij je onderzoek. Daarnaast vind je er ook boeken, artikelen en ondersteunende tools.

Op Reflectiesite.nl staat een keur aan reflectietools. Reflectie op het onderzoeksproces en reflectie op je persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel bij het afstuderen.