Ja, ik heb hulp nodig bij het afstuderen!

Onze manier van werken

Onze aanpak is heel duidelijk en transparant. We zijn een netwerkorganisatie. Geen tussenpersonen, maar direct contact met één van de afstudeergoeroes. Geen vaste locatie, maar flexibel  met plekken om af te spreken. Of virtueel via bijvoorbeeld Skype.

Begeleiding

Je hebt hulp nodig! Maak eerst contact en stuur ons een mail. Wij bellen je direct terug. We maken eerst een afspraak voor een intakegesprek. Waar sta je, waar loop je tegenaan en wat heb je nodig. Daarna gaan we aan de slag. Zolang als je het nodig vindt. Geen ingewikkelde pakketten met gevarieerde prijzen, maar per uur een vast prijs.

Tarief

Intake: kosteloos

Scriptiebegeleiding: € 85 per uur

Stuur ons een bericht!

Waarom?

Wij willen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het afstuderen. Betere resultaten in een korte tijd. Afstuderen moet zinvol en leuk zijn in plaats van een soort zware eindstrijd aan het einde van een opleiding. Het moet juist het kroontje op je opleiding worden, de scriptie moet iets zijn waar je trots op kunt zijn.

Hoe?

Naast ons dagelijks werk hebben wij te maken met afstudeerders en hun afstudeerscripties. Dat doen wij in de rollen van opdrachtgever, afstudeerbegeleider en examinator. In de loop van de jaren hebben wij een enorme hoeveelheid ervaring opgebouwd. Die kennis en ervaring zetten we in bij onderwijsinstellingen, maar in toenemende mate ondersteunen we afstudeerders ook buiten de instellingen om.

Wat?

Om die reden ontsluiten we onze kennis via deze website. En bieden we onze diensten aan. Je kan onze hulp vragen. Maar je kan ook een handzaam boek kopen.

Kijk ook eens …

Op Managementmodellensite.nl vind je heel veel modellen die je kunnen helpen bij je onderzoek. Daarnaast vind je er ook boeken, artikelen en ondersteunende tools.

Op Reflectiesite.nl staat een keur aan reflectietools. Reflectie op het onderzoeksproces en reflectie op je persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel bij het afstuderen.