Oriëntatie

Wat wij doen
Afstudeergoeroes.nl - Goed literatuuronderzoek uitvoeren
Afstudeergoeroes.nl - Gezocht afstudeerbegeleiders en examinatoren

Een goede voorbereiding is het halve werk. En deze voorbereiding begint met een oriëntatie op jezelf als afstudeerstudent: wat zijn je doelen en wat voor type afstudeerder ben je eigenlijk? Daarnaast kijken we naar de afstudeerorganisatie: waar moet je aan denken bij het voeren van gesprekken bij het potentiële afstudeerbedrijf en waar moet je op letten bij het verwerken van een afstudeeropdracht? De onderwijsinstelling stelt eisen en je afstudeerbegeleider heeft ook een gebruiksaanwijzing. Lees de teksten eerst even door, voor je daadwerkelijk aan de slag gaat.

Geef een reactie

Waarom?

Wij willen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het afstuderen. Betere resultaten in een korte tijd. Afstuderen moet zinvol en leuk zijn in plaats van een soort zware eindstrijd aan het einde van een opleiding. Het moet juist het kroontje op je opleiding worden, de scriptie moet iets zijn waar je trots op kunt zijn.

Hoe?

Naast ons dagelijks werk hebben wij te maken met afstudeerders en hun afstudeerscripties. Dat doen wij in de rollen van opdrachtgever, afstudeerbegeleider en examinator. In de loop van de jaren hebben wij een enorme hoeveelheid ervaring opgebouwd. Die kennis en ervaring zetten we in bij onderwijsinstellingen, maar in toenemende mate ondersteunen we afstudeerders ook buiten de instellingen om.

Wat?

Om die reden ontsluiten we onze kennis via deze website. En bieden we onze diensten aan. Je kan onze hulp vragen. Maar je kan ook een handzaam boek kopen.

Kijk ook eens …

Op Managementmodellensite.nl vind je heel veel modellen die je kunnen helpen bij je onderzoek. Daarnaast vind je er ook boeken, artikelen en ondersteunende tools.

Op Reflectiesite.nl staat een keur aan reflectietools. Reflectie op het onderzoeksproces en reflectie op je persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel bij het afstuderen.